fredag 11 juli 2008

The Rock'n'roll Showdown Del II

Den spännande fortsättningen... MED BILDER! Fyfan vad härligt.

Del II

Det går snabbt, väldigt snabbt. På några få sekunder har Axl kastat sig fram till Danko Jones, och tagit ett låtsaspolisgrepp.
"Danko Jones!? Snarare Dunkad Jones!", skriker han i en skränig falsett. Jones får dock snabbt tag i Roses hår som täcker stora delar av planhalvan, och biter med sina rakbladsvassa rock'n'rolltänder av en stor lock. Axls ansikte stelnar till i fasa, släpper sitt grepp för att inspektera skadan och svimmar sedan då han inser att hans frisyr är förstörd för en lång tid framöver.

Högtalarrösten utdelar 1-0 till Team Male, men avbryter sig då Danko Jones plötsligt antar en grönaktig, sjuk färg, och stapplar av planen. Hårspraysförgiftningen fäller honom till marken, och högtalarröstens uppspelta ton formligen vrålar "1-1!".



Publiken är i extas. Handgemäng utbryter här och var på läktaren, och de i säkerhetspersonalen som försöker gå emellan får skråmor och näsblod.

Grälen stannar dock av när åskådarna igen märker vad som utspelar sig på planen, där Josh Homme och Freddie Mercury står med händerna och de hatiska blickarna låsta. Mercury överraskas dock när Queens of the Stone Agesångaren griper tag i ett fast skamgrepp runt Queenssångarens familjejuveler.
Mercurys falsett hörs över jublet: "MAMA! Oooo! I don't want to die!". Homme säpper greppet och Freddie faller handlöst ner på marken i fosterställning.
"And aaaaanother one bites the dust!", vrålar högtalarrösten som plötsligt börjar låta välbekant... Vem är det egentligen bakom mikrofonen?



Den frågan och andra besvaras (kanske)i nästa del, The Rock'n'Roll Showdown Del III - upptakten till upplösningen! Spänningen är olidlig!

Inga kommentarer: