fredag 11 juli 2008

The Rock'n'roll Showdown Del III

Del III

När jag lämnade er hängande i luften låg Freddie Mercury i fosterställning på planen, däckad av Josh Hommes fula spel. Ställningen är 2-1 till Team Males fördel.

När vi nu återupptar berättelsen om det största slaget i världshistorien springer Homme ett spontant ärevarv, trots att matchen är långt ifrån över.

Mitt på plan har The artist formerly known as Prince lyckats göra hål på Jesse Hughes knä med en flygande spark.
"Näe, se på sjutton!", vrålar den välbekanta kommentatorn över planen, "Det verkar som att Prin...Eh, jag menar The artist formerly known as Princes klackar... Ja jävlar! Prince har vässat sina klackar till dödliga kvinnovapen! Ett fult trick, men här på The Rooooock'n'Roll Showdown är ALLT tillåtet! Nu får vi se vad mer för ess våra gladiatorer har i skjortärmen!"
Jesse "The Devil" Hughes har under denna litania rest sig upp, trots det gapande såret, och blodet, och smärtan. Han ska precis till att ge Prince en hård, och med all säkerhet golvande, höger, då de bådas uppmärksamhet flyttas till vad som hänt vid en av planens kortsidor. Detta gör honom till viss del upprörd, han hade precis planerat att säga en catch phrase för att förstärka sitt slag och sin manlighet - "Don't speak, princess...I came to make a BANG!". Vid BANG skulle han slå till Prince. Men nu är hans plan förstörd, då all uppmärksamhet vänts mot Josh Homme.

Homme har nu hunnit med trehundra varv runt planen och har i publikens och strålkastarnas stekheta, pulserande värme drabbats av dehydration och värmeslag. Han griper sig krampaktigt om hjärtat, och faller till marken. Medan sjukvårdspersonalen rusar ut med en bår förkunnar rösten i högtalaren att ställningen nu är 2-2, och att allt hänger på Hughes och Prince.

Hughes återfår sitt fokus och sitt catch phrasetänkande.
"Imma give you a Raspberry Beret, fairy... of BLOOD!" Vrålet är ett crescendo, och han sluter exalterat ögonen och slår, hårt och rakt. Hans hand möter...

Ja, vad möter Hughes hand? Död? Princes huvud? Cliffhanger! I nästa och sista delen, Del IV, får ni upplösningen!

Inga kommentarer: